termeni si conditii
 

Termeni si conditii

1. Dreptul de copyright

Toate informatiile existente pe acest site, sunt detinute de Meteor Impex. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Meteor Impex. Toate drepturile sunt rezervate Meteor Impex.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Meteor Impex.
Meteor Impex va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Meteor Impex, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Meteor Impex nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Meteor Impex se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Meteor Impex nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.pomifructiferi.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al Meteor Impex, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Meteor Impex in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Meteor Impex se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Informatii pentru utilizatori(vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
- sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
- sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Meteor Impex si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor:

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.pomifructiferi.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Meteor Impex prin acest sistem asupra drepturilor lor.

La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa companiei, Meteor Impex se obliga :
- sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Meteor Impex poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Meteor Impex in privinta utilizarii site-ului www.pomifructiferi.ro
Meteor Impex isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati.

   
brazi
Braduti
92.5
pere
Par
9.98
cirese
Cires
10.95
cais
Cais
10.95
Contact la nr: 0744595237
     

© 2007 Meteor Impex
Termeni si conditii  |  Harta site