Intrebari Frecvente FAQ
 

Intrebari frecvente

Care este modul in care se poate comanda ?

Produsele se pot comanda prin telefon la numarul afisat pe pagina de contact ( apasa aici ) si prin email la office@pomifructiferi.roCum se poate intra in posesia marfii ?

Marfa se ridica de la sediul nostru din Aiud, Str. Pasunii nr.1 , sau prin curier rapid ( preturile afisate nu includ cheltuielile de transport ). Livrare in toata tara !Produsele au cerificat de calitate ?

Toate produsele au certificate fitosanitare si certificate de calitate. Fiecare produs este insotit de eticheta pe care este specificat tipul si soiul pomului ales.Unde gasesc informatii despre modul si perioada de plantare a pomilor fructiferi ?

Informatii despre perioda si modul de plantare gasiti pe pagina noastra de informatii utile, ingrijire pomi fructiferi( apasa aici )Cum se pot comanda braduti de craciun si in ce perioada se livreaza ?

Brazii de craciun se comanda in acelasi mod ca si pomii fructiferi si pot fi ridicati de la sediul nostru din Str. Pasunii nr. 1 Aiud sau livrati prin curier rapid. (costul brazilor nu include cheltuielile de transport). Livrare in toata tara !
Cum comand un catalog de produse ?

Catalogul poate fi expediat prin posta electronica pe baza solicitarii pe adresa de email office@pomifructiferi.ro

 

 
brazi
Braduti
92.5
pere
Par
9.98
cirese
Cires
10.95
cais
Cais
10.95
Contact la nr: 0744595237
     

Cum gasesc informati despre....?

Aceste informatii le gasiti:

© 2007 Meteor Impex
Termeni si conditii  |  Harta site